Wij houden van dieren.

E-move

e-move e-move-sline

Volledig elektrische voertuigen zijn steeds meer op de weg te vinden. Ook in de wereld van scooters worden steeds meer elektrische oplossingen aangeboden. E-move biedt in de range van elektrische voertuigen een nieuw en volledig elektrisch vervoersmiddel; een electric tricycle / e-trike met de naam Vigorous.

De naam Vigorous staat voor energiek, krachtig en stoer. En dat is precies wat de Vigorous 1500 is. Een elektrische scooter met een stoer uiterlijk. Een e-trike is uitermate geschikt voor mensen die veelal korte afstanden rijden en die dat op een milieubewuste manier willen doen. De Vigorous is een revolutionaire scooter. U rijdt volledig overdekt en verwarmd en hij biedt ruimte voor maximaal twee personen. Daarnaast heeft u ook plezier van een usb-aansluiting en bij de S-Line ook van een bluetooth aansluiting.

Twee modellen: Vigorous Highline en Vigorous S-Line

Met de Vigorous Highline 1500 en de Vigorous 1500 S-Line bieden we twee mogelijkheden voor rijplezier. Beide modellen bieden dezelfde mate van comfort. De S-Line heeft door de grotere accu capaciteit een hogere actieradius. De scooters kunnen thuis gewoon opgeladen worden met een normale stekker in het stopcontact. Neem voor meer informatie of een proefrit contact met ons op.

Omdat wij overtuigd zijn van de prestaties van de Vigorous krijgt u standaard drie jaar garantie op het frame en twee jaar op de technische delen.

Kom op bezoek…
Twijfel niet langer en neem contact op. Kom op bezoek en laat onze Friese Stabij pups u overtuigen.

Op onze boerderij hebben de Friese Stabij pups alle ruimte zich te ontwikkelen en te spelen. Maak gerust een afspraak om onze pups en de omgeving waarin ze opgroeien te bekijken.
Contact
Martin Visscher
Havezatheweg 5
8061 PL Hasselt (Ov.)

E: dehavezathe05@gmail.com
T: 06 23 37 31 45
(gelieve niet op zondag bellen)